Konkursi

Foto konkurs “Važnost mjesta” / “The Importance of Place”

Konkurs za najbolju fotografiju je dio pratecih aktivnosti u pripremi i realizaciji medunarodne konferencije “The Importance of Place” koja ce trajati od 13. do 16. juna 2011. godine u Sarajevu.

Više...

NOVI KONKURSI

 

Dok pripreme za ovogodišnju klupsku izložbu traju punom parom objavljujemo nekoliko novih konkursa.

1. Ukoliko imate dobru fotografiju kišnih kapi, kiše, kišne lokve ili ideju kako je snimiti u ovim vrtložnim proljetnim danima, punim snijega ali i kiše (tako meteorolozi kažu) koja se može upotrebiti kroz famoznu UN-ovu "samoodrživost" posjetite ovu stranicu. Možete osvojiti nagrade u iznosima od 1.000 do 400 švicarskih franaka. Poznavanje engleskog jezika obavezno ili koristite "google translate".

Više...

26th FIAP Projected Images Biennal

fiap

26. po redu FIAP-ovo bijenale održat će se u Anverpenu, Belgija. Ovim putem prenosimo informaciju o bijenalu i njegovim propozicijama. Cjelokupni tekst je preuzet s stranice Asocijacije za umjetničku fotografiju u BiH.

Više...

Foto konkurs VOLONTERIZAM: VOLONTERI U AKCIJI

Mreža Mladih Jugoistočne Evrope/SEEYN i Blackbox galerija povodom Evropske godine volonterizma organizuju konkurs za fotografije koje se tiču volonterskog rada, a pravo učešća imaju fotografi iz cijelog svijeta.

Tema konkursa je Volonterizam: Volonteri u akciji, a na fotografijama može biti prikazan pokret, lice, izraz, grupa, konstrukcija, napor, podrška, zadovoljstvo, zabava i bilo šta drugo što je na neki način povezano sa volonterizmom.

Više...

Podijeli na fejsu!