Konkursi

KONKURS ZA MEĐUNARODNU IZLOŽBU FOTOGRAFIJA

Kraljevi ulice, organizatori 15. Međunarodnog uličnog festivala Cest is d' Best, objavljuju Konkurs za međunarodnu izložbu fotografija pod nazivom "NAJFOTOGRAFIJA". Konkurs je otvoren od 08. - 12.06.2011. godine. Više informacija o konkursu na ovom linku.

Foto konkurs “Važnost mjesta” / “The Importance of Place”

Konkurs za najbolju fotografiju je dio pratecih aktivnosti u pripremi i realizaciji medunarodne konferencije “The Importance of Place” koja ce trajati od 13. do 16. juna 2011. godine u Sarajevu.

Više...

NOVI KONKURSI

 

Dok pripreme za ovogodišnju klupsku izložbu traju punom parom objavljujemo nekoliko novih konkursa.

1. Ukoliko imate dobru fotografiju kišnih kapi, kiše, kišne lokve ili ideju kako je snimiti u ovim vrtložnim proljetnim danima, punim snijega ali i kiše (tako meteorolozi kažu) koja se može upotrebiti kroz famoznu UN-ovu "samoodrživost" posjetite ovu stranicu. Možete osvojiti nagrade u iznosima od 1.000 do 400 švicarskih franaka. Poznavanje engleskog jezika obavezno ili koristite "google translate".

Više...

26th FIAP Projected Images Biennal

fiap

26. po redu FIAP-ovo bijenale održat će se u Anverpenu, Belgija. Ovim putem prenosimo informaciju o bijenalu i njegovim propozicijama. Cjelokupni tekst je preuzet s stranice Asocijacije za umjetničku fotografiju u BiH.

Više...

Podijeli na fejsu!