3. NOVOSADSKI FOTOMARATON

Obavještavamo članove i simpatizere FVK "Valter" da samo dobili pozivnicu za učešće na 3. Novosadskom fotomaratonu koji će biti održan 30. aprila 2011. godine u Novom Sadu. U nastavku prenosimo e-mail koji smo zaprimili:

 

"Želeli bismo da pozovemo članove Foto Kluba kao i ostale zainteresovane da učestvuju u manifestaciji Fotomaraton. U daljem tekstu je objašnjen koncept našeg fotografskog okupljanja. Za sve učesnike koji nisu iz Novog Sada i Srbije organizovali smo popust na smeštaj kao i besplatan prevoz iz Beograda. (poslati mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ) Učešće na fotomaratonu je besplatno.

Prijave za učešće su preko našeg sajta:http://www.facenovisad.com/prijava.html

U subotu 30. aprila održava se 3. Novosadski Fotomaraton u organizaciji ASPECT agencije. Fotomaraton je tokom prethodnih godina postao poznat kao događaj koji okuplja kreativne pojedince iz različitih društvenih struktura. Od 2009. godine na Fotomaratonu je učestvovalo preko 500 ljudi iz zemlje i inostranstva. Ovogodišnji koncept manifestacije otvara nove mogućnosti za kreativna izražavanja. Pored toga organizator je uspostavio specijalnu kategoriju u kojoj će šansu za učestvovanje dobiti svi zainteresovani za poziranje ispred brojnih foto objektiva.

PREMIJERNO: modeli / režija / scene

Jedinstveni koncept ove manifestacije se sastoji u angažovanju fotografa da kreativno odgovore na zadate teme u određenom vremenskom okviru. Organizator ove godine premijerno uvodi foto punkotve i foto setove na kojima će učesnici dobiti priliku da, u saradnji sa modelima i uz pomoć rekvizita, režiraju fotografiju i istraže svoje kreativne potencijale. Novosadski Fotomaraton je do sada uspostavio saradnju sa brojnim ogranizacijama i kreativnim pojedincima, a ove godine pozivamo glumce, umetnike pokreta, foto modele i sve zainteresovane da učestvuju na manifestaciji i budu deo kreativnog procesa.

Srdacan pozdrav,

Fotomaraton
"