POZIV NA 12. KLUPSKU IZLOŽBU

Pozivamo Vas na otvaranje dvanaeste klupske izložbe Foto-video kluba “Valter” koja će se održati 6. januara 2021. godine prostorijama Historijskog muzeja u Sarajevu sa početkom u 18 sati. Izložba će biti otvorena sedam dana od dana otvorenja.

Na izložbi će biti izloženo 30 radova od 12 autora, članova udruženja. U sklopu izložbe će biti dodijeljene nagrade i pohvale autorima za najbolje fotografije. Radovi su rezultat višegodišnjeg bavljenja ovom disciplinom grupe profesionalnih fotografa i entuzijasta.

Autori fotografija su: Aidin Alihodžić, Amir Čengić, Goran Turković, Haris Kurić, Linda Neme, Kenan Spaho, Mehmed Skopljak, Mirna Dervišević, Muhamed Borović, Senad Tahmaz, Srđan Dunđerović i Zenir Šuko.

Na selektiranje dospjelo je 85 radova na dvije teme portret i naše prirodne ljepote. Selektiranje fotografija za izložbu je izvršio Mirsad Mujanović, majstor fotografije.

Nadamo se da ćete biti u prilici da prisustvujete događaju i samim tim ga uveličate. Pridržavanje epidemioloških mjera je obavezno.

Podijeli na fejsu!