Latest News

Tehnički problemi

Usljed nama nepoznatih tehničkih problema stranica Valtera je jedno vrijeme bila nedostupna. Svim posjetiocima se izvinjavamo i nadamo se da ovakvih problema nećemo imati u sljedećem periodu.

Adminstrator

ČESTITKA POVODOM USKRSA/VASKRSA

FVK Valter se izvinjava na kašnjenju (uslijed tehničkih problema) s čestitkom povodom Uskrsa/Vaskrsa. Dragi članovi, prijatelji, simpatizeri FVK Valter:

SRETAN USKRS!

HRISTOS VASKRSE!

Photo by Dž.Tanović

 


DRUGA KLUPSKA IZLOŽBA

 

Foto video klub "Valter" druga klupska izložba 21.04.2011. godine s početkom u 18.00 sati. Izložba je u Privrednom gradu Skenderija (bivši boutique "DIESEL" - prostor broj 193 - mapa). Izložba će obuhvatiti 85 fotografija 21 autora.

OTVORENA IZLOŽBA FOTOGRAFIJA

U četvrtak, 21.04.2011. godine, otvorena je 2. klupska izložba fotografija FVK Valter. Tokom ceremonije otvaranja objavljeni su i rezultati žiriranja i podijeljene zahvalnice nagrađenim fotografima. Žiri, u sastavu Aida Hajro, historičarka umjetnosti, Imrana Kapetanović, KMF AUF u BiH i Agdal Nuhanović, dipl.grafičar je odlučio da fotografije nagradi na sljedeći način:

Više...

NOVI "ENTRY" DSLR - ovi

Canon i Nikon su nedavno na tržište izbacili nove modele tzv. "entry" DSLR - a. U stopu ih prate Panasonic i Pentax. Kako izgledaju karakteristike predstavnika entry DSLR fotoaparata saznajte kliknuvši na sličicu ispod. Inače na istom portalu gdje se nalazi usporedba karakteristika ovih aparata možete pročitati i mnogo više, recimo testove aparata, objektiva, itd. U svakom slučaju zanimljivo.