POZIV NA 10. KLUPSKU IZLOŽBU

Pozivamo Vas na otvaranje jubilarne desete klupske izložbe Foto-video kluba “Valter” koja će se održati 13. aprila 2019. godine u Foto Galeriji Jelićeva u Sarajevu sa početkom u 19 sati. Izložba će biti otovrena mjeces dana od dana otvorenja.

FVK „Valter“ u ovoj godini obilježava deset godina postojanja i kao klub ostvario je značajne rezultate u svim žanrovima fotografije, učestvovao je na državnim i međudržavnim takmičenjima, organizovao tematske i humanitarne izložbe fotografija, kao i u edukaciji postojećih i novih amatera fotografa.

Izložba predstavlja retrospektivu deset godina rada profesionalnih fotografa i entuzijasta. Na izložbi će biti izloženo 20 radova 11 autora, članova udruženja.

Autori fotografija su: Amir Čengić, Edis Halimanović, Goran Turković, Kemal Bećirević, Kenan Spaho, Mirna Dervišević, Muhamed Borović, Sead Šašivarević, Senad Tahmaz, Srđan Dunđerović i Zenir Šuko.

Selektiranje fotografija za izložbu su izvršili ugledni bosanskohercegovački fotografi Mladen Pikulić i Dženat Dreković.

Nadamo se da ćete biti u prilici da prisustvujete događaju i samim tim ga uveličate.

Podijeli na fejsu!