SENAD TAHMAZ PREDSTAVLJEN U MAGAZINU "DANI"

Član FVK "Valter", Senad Tahmaz, je tema priloga u magazinu "Dani" br.748 od 14.10.2011. godine. Pomenuti prilog daje kratki opus radova kolege Tahmaza kao i kratke crte iz njegovog života. Ovom prilikom čestitamo kolegi Tahmazu i želimo mu daljnji uspjeh u njegovom radu.

KONKURS "MIR U OBJEKTIVU"

Mreža za izgradnju mira poziva sve kreativce, bez obzira na dob, da se prijave na konkurs za najbolju dokumentarnu fotografiju iz oblasti ljudskih prava na temu: “Mir u objektivu” i svojim fotografijama doprinesu izradi Mirovnog kalendara za 2012. godinu.

Više...

USPJEH ČLANOVA FVK "VALTER" U USKOPLJU-GORNJEM VAKUFU

 

U sklopu sedme izložbe bosansko herecegovačke fotografije "FOTOBIH 2011" članovi FVK "Valter" Muhamed Borović i Senad Tahmaz ostvarili su zapažene rezultate. Muhamedu Boroviću pripala je treća nagrada za kolekciju fotografija a Senadu Tahmazu pohvala za kolekciju. Više o rezultatima žiriranja možete pronaći u katalogu izložbe ovdje.

USPJEH ČLANA FVK "VALTER"

U organizaciji Foto Kluba Beograd, a pod patronatom Foto Saveza Srbije (FSS) izabrano je 80 najuspješnijih fotografija pristiglih iz Austrije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Francuske, Njemacke, Mađarske, Malte, Holandije, Srbije, Slovenije, Poljske, Rumunije..

Više...

WYMD PHOTO CONTEST

"World Youth Movement for Democracy" ili prevedeno na jezike naroda u BiH "Svjetski pokret mladih za demokraciju" objavljuje prvi foto konkurs pod nazivom: "Youth in Action: A snapshot of Democracy",

Više...

KONKURS "ČOVJEK - BICIKL - ČOVJEK"

Foto klub "Zagi" iz Zagreba poziva sve fotografe da se prijave na njihov konkurs pod nazivom "Čovjek - bicikl - čovjek". Nakon završene selekcije organizator će pripremiti i izložbu. Više informacija možete pročitati ovdje a prijavnicu možete skinuti ovdje.

Podijeli na fejsu!