3. KLUPSKA IZLOŽBA

Udruženje Foto - video klub "Valter" Sarajevo poziva sve članove kluba da se prijave na konkurs za treću klupsku izložbu. Propozicije izložbe možete skinuti ovdje a prijavni obrazac ovdje. Konkurs ostaje otvoren do 20.04.2012 godine.

FOTO KONKURS - NIJE ZA BACANJE!

Centri civilnih inicijativa u BiH i Centar za razvoj i podršku raspisuju konkurs za najbolju fotografiju s temom koja prikazuje zagađenje životne sredine plastičnim kesama. Više o detaljima i propozicijama konkursa pročitajte na ovom linku.

FOTO KONKURSI

Svjetski proizvođač Henkel i ove godine objavljuje konkurs Henkel Art Award za različita područja kulture. Više o samom konkursu, na engleskom jeziku, pročitajte ovdje.

 


 

Evo jednog konkursa s nagradnim fondom koji sretnom dobitniku može donijeti 1000$ (na žalost nije €). Konkurs pod imenom IREX Make a better World Photo Contest otvoren je do 15.maja tekuće godine a više o konkursu pročitajte ovdje.

UČLANJENJE U VALTER

 

UFVK "Valter" poziva sve članove Udruženja da izmire članarinu za tekuću 2014. godinu. Također, svi ostali zainteresovani su dobrodošli da nam se pridruže u našim nastojanjima obogaćivanja kulturne ponude grada Sarajeva i Bosne i Hercegovine.

Članarina za 2014. godinu iznosi 20 KM. Izmirena članarina je preduslov za učestvovanje na klupskoj izložbi i ostalim redovnim aktivnostima Udruženja.

Sve dodatne informacije možete dobiti na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

WORLD BIRD PHOTO CONTEST

Lynx Edicions, izdavač knjige Handbook of the Birds of the World i Internet Bird Collection, pozivaju zainteresirane da se odazovu na prvi konkurs pod nazivom HBW World Bird Photo Contest, konkurs je zamišljen s ciljem da postane vodeći ornitološki konkurs u svijetu. Više informacija o konkursu možete pročitati ovdje.

BALFOM KONKURS- NETOLERANCIJA I DISKRIMINACIJA

Cilj konkursa je da se osnaže i motivišu mladi ljudi da na kreativan i moderan način prikažu probleme vezane za diskriminaciju i netoleranciju kao i načine njihovog rešavanja. Na taj način će i javnost biti informisana o projektu i pozvana da doprinese rešavanju problema diskriminacije na svim nivoima.

Pravo učešća na konkusu imaju sve osobe do 30 godina starosti iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije, Makedonije, Albanije, Rumunije i Bugarske. Rok za učešće na konkursu je 15. april a više informacija o propozicijama konkursa pročitajte ovdje.

Podijeli na fejsu!